Welcome to Medan Anime Community
 
HomeRegisterLog in
Latest topics
» Masters Of Horror
by finnlbub Fri Feb 14, 2014 11:48 am

» [ jual ] CD / DVD Anime ter lengkap yang pernah ada [ lokasi medan ]
by animeolix Tue Mar 26, 2013 7:35 pm

» Introduction Section
by animeolix Mon May 21, 2012 9:26 pm

» Share Link Hentai Ja
by b4ts Fri Dec 10, 2010 5:47 pm

» Cheat Angel Love ( Pamer )
by freedom Mon Aug 30, 2010 9:09 pm

» Request Anime
by phoenixi0n Tue Jul 27, 2010 4:15 pm

» General Talk
by b4ts Thu Jun 24, 2010 8:43 pm

» Member's birthday
by Administrator Tue Jun 15, 2010 1:53 pm

» Gathering Days
by Administrator Sat May 29, 2010 9:12 am

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

Most users ever online was 27 on Sat Jul 20, 2013 11:18 pm
Visitor Counter
free html visitor counters

Share | 
 

 Suggestion

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
AuthorMessage
oompedho
Naik Keledai


Posts : 56
Join date : 2010-03-05
Age : 28

PostSubject: Re: Suggestion   Sun Mar 14, 2010 9:57 am

mimid n momod rajin2 OL n ngepost yah
biar banyak forumnya
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Suggestion   Sun Mar 14, 2010 4:43 pm

about chat box, either way is fine coz no one ever log in there... stresss
n it's very rare to meet up nowadays...
Back to top Go down
Administrator
trash
trash


Posts : 714
Join date : 2009-06-20
Age : 24
Location : Medan

PostSubject: Re: Suggestion   Sun Mar 14, 2010 9:27 pm

@Oompedho
Thanks for the suggestion, but please... speak in English.
That's the rule!

____________________________________________________________________
Announcement
Hope you can keep the Forum clean from a REALLY Out of Topic.
Arigatou
thanx


P.S: I'm adding an untemporarily banner
Back to top Go down
http://anime-community.forumotion.net
oompedho
Naik Keledai


Posts : 56
Join date : 2010-03-05
Age : 28

PostSubject: Re: Suggestion   Sun Mar 14, 2010 11:53 pm

umm...so this suggestion page must use english?
i'm in a bit lost now
so this forum MAINLY use english,or MUSt use english?
I think it wud b a lil unfair 4 sum member who didn't have good muse in english
ugh i think i'll read the rules again
Thx 4 the warn Christine
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Suggestion   Mon Mar 15, 2010 11:47 am

we agreed to use english long time ago so this forum can be at international level...
so that's the rule.. like it or not.. ngupiil
n i think this is a good chance for members who suck at english...
Back to top Go down
phoenixi0n
Noble Flamme


Posts : 301
Join date : 2009-06-21
Age : 26
Location : Sydney, Australia

PostSubject: Re: Suggestion   Mon Mar 15, 2010 1:51 pm

Well, should we just delete all the posts (I mean all the threads and posts) and start fresh?

____________________________________________________________________

____________________
Currently watching:
Gundam Unicorn
One Piece
Kaichou wa Maid-sama
Seitokai Yakuindomo!
Amagami SS
Asobi ni Ikuyo!
Densetsu no Yuusha no Densetsu
High School of the Dead
Kuroshitsuji II
Nurarihyon no Mago
Ookamisan to Shichinin no Nakamatachi
Sekirei ~ Pure Engagement!
Sengoku Basara Ni
Shiawase Sou no Okojo-san
Shiki
Shukufuku no Campanella
Back to top Go down
Administrator
trash
trash


Posts : 714
Join date : 2009-06-20
Age : 24
Location : Medan

PostSubject: Re: Suggestion   Mon Mar 15, 2010 8:49 pm


@Oompedho
Well... actually the main language is English
But there are some zones where we can use Indonesia.
=)

@Phoenixi0n
Well... I also agree with that,
but How about others?
I don't think they will agree...
especially the 3rd Admin, ms Spammers
lol

____________________________________________________________________
Announcement
Hope you can keep the Forum clean from a REALLY Out of Topic.
Arigatou
thanx


P.S: I'm adding an untemporarily banner


Last edited by Christine on Tue Mar 16, 2010 8:35 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://anime-community.forumotion.net
Jasur
Naik Sepeda


Posts : 207
Join date : 2009-06-20
Age : 24
Location : Medan

PostSubject: Re: Suggestion   Mon Mar 15, 2010 11:12 pm

@phoenixi0n
I Dont think so...
Back to top Go down
http://www.crazyanime.comlu.com
Administrator
trash
trash


Posts : 714
Join date : 2009-06-20
Age : 24
Location : Medan

PostSubject: Re: Suggestion   Thu Mar 18, 2010 1:11 pm


@feliciat
Yaps... Its beter to make in English,
I see... most of eu hav started talkin in Indonesia (In this topic)
since Oompedho give a really nice sugesstion

@Oompedho
I'm really thanking you for the sugesstion.
It's really helpful for us.

@phoenixi0n
Well... Could you please set everthing suggested by Oompedho when you're not busy?
I can't do it for now coz I'm busy

@all Please check the newest sugesstion page.
Hope you can suggest and contribute some idea for this forum

____________________________________________________________________
Announcement
Hope you can keep the Forum clean from a REALLY Out of Topic.
Arigatou
thanx


P.S: I'm adding an untemporarily banner
Back to top Go down
http://anime-community.forumotion.net
hagikun
Jalan Kaki


Posts : 8
Join date : 2010-04-26
Age : 24

PostSubject: Re: Suggestion   Fri Apr 30, 2010 1:43 pm

nothing to display boss
Back to top Go down
harry88
† Momod Anime †
† Momod Anime †


Posts : 340
Join date : 2009-09-02
Age : 27
Location : Medan

PostSubject: Re: Suggestion   Fri Apr 30, 2010 2:24 pm

hagikun wrote:
nothing to display boss

bingung

where's everyone.... mamaa...
Back to top Go down
phoenixi0n
Noble Flamme


Posts : 301
Join date : 2009-06-21
Age : 26
Location : Sydney, Australia

PostSubject: Re: Suggestion   Fri Apr 30, 2010 7:34 pm

oompedho wrote:
1.forum ini kayak padang tundra di eurasia.....sepi dan dingin
2.saya udah mencoba untuk promosiin ne situs tapi banyak yg ga tertarik karena ngira ini forum khusus otaku (name implies?)
3.ada yg tertarik tapi lgsg ngibrit lari karena ngira ne forum harus make boso inggris
4.banyak forum yg di lock...swt
5.suka OOT,forumnya ngabahas sesuatu tiba2 lari jadi bahas tugas kuliah
6.mimid n momod kasih sticky rulez dunk di tiap forum,biar enak posting nya
Smoga saran saya membangun,maap bila ada kata yg salah
Trims atas perhatiannya

1. No one contribute much in this forum.
2. The name surely implies.
3. The forum surely needs to be in English. Also it's better for you all to practice your English anyway (no offense, but you all seems to like to use strange English while writing and even you all ignore the error checking).
4. Forum is locked because the thing is considered "Not Hot" anymore. If it's kept open, it's just like someone tried to revive a dead topic..
5. That is the thing that has been discussed for over half a year.
6. Rules is already posted on Rule section, no need to put it in every forum. Wasted efforts if no one's gonna abide those rules.

____________________________________________________________________

____________________
Currently watching:
Gundam Unicorn
One Piece
Kaichou wa Maid-sama
Seitokai Yakuindomo!
Amagami SS
Asobi ni Ikuyo!
Densetsu no Yuusha no Densetsu
High School of the Dead
Kuroshitsuji II
Nurarihyon no Mago
Ookamisan to Shichinin no Nakamatachi
Sekirei ~ Pure Engagement!
Sengoku Basara Ni
Shiawase Sou no Okojo-san
Shiki
Shukufuku no Campanella
Back to top Go down
Pascal Sturluson
Special Member
Special Member


Posts : 5
Join date : 2010-04-28
Age : 26
Location : Medan

PostSubject: Re: Suggestion   Fri Apr 30, 2010 10:14 pm

kalo bisa kasi saran ya,ini ada beberapa dari gw..

yang pertama itu kesan saya tentang forum ini adalah : BERANTAKAN .
maaf kalo rada sarkastik,tapi baru kali ini saya melihat banyak banget topik-topik forum yang agak mubazir dan memang harus dirapiin .

Yang kedua adalah penggunaan bahasa. Kalo memang forumnya ini pake B.Inggris sebagai dasar,kenapa gak disosialisasikan saja langsung biar ga campur aduk? Selain itu,saya lebih menyarankan penggunaan bahasa Indonesia sebagai bahasa dasar,mengingat komunitas ini berasal dari medan,tentunya kita sebagai warga Indonesia harus menggunakan bahasa Indonesia dalam bahasa dasar kita.

Yang ketiga adalah tata letak forum. Terkadang saya merasa risih melihat ada tulisan-tulisan yang tidak kelihatan karena warna background forum sama dengan warna tulisan. Walau hanya sedikit,tetapi itu sangat mempengaruhi para member untuk melihat suatu teks.

Keempat,yaitu promosi. Kalo misalnya mau promosi itu,usahain ke member2 yang baru. Sebuah forum berkembang bukan dari member-member yang udah senior,tetapi dari orang-orang yang baru melek dengan animanga sampai mereka mencapai status "otaku" .

Kelima,kurangnya inovasi dari para staff forum .Saya melihat forum ini terlalu sepi,terkadang cuma 1 momod yang online. Seharusnya yang sering mengecek forum adalah moderator(minimal 2) agar forum bisa terjaga keramaiannya.

Sekian dari saya,mohon maaf kalo ada kata-kata yang menusuk karena saya cuma ingin memajukan forum anime ini.
Back to top Go down
http://pascalsanimanga.wordpress.com
hendricusxtrace
Jalan Kaki


Posts : 19
Join date : 2010-04-25
Location : nadeM

PostSubject: Re: Suggestion   Sat May 01, 2010 1:57 pm

saya setuju dengan adik saya si pascal..
lantaran pertama kali saya masuk disini.. saya binggung mau lounge dimana??

dan pada akhirnya saya loungenya di forum post Gathering Days

padahal disitu membahas gathering kemarin..

kalau bisa saya tambah saran saya.. adalah dengan menghapus sarana chatbox,. lantaran lebih bagus buat lounge dari pada chatbox.
(Nb=chatbox:nggak nambah jumlah postingan.)

itu saja sedikit masukan dari saya.. kalau ada yg salah mohon dimaafkan
Back to top Go down
harry88
† Momod Anime †
† Momod Anime †


Posts : 340
Join date : 2009-09-02
Age : 27
Location : Medan

PostSubject: Re: Suggestion   Sat May 01, 2010 7:21 pm

hendricusxtrace wrote:
saya setuju dengan adik saya si pascal..
lantaran pertama kali saya masuk disini.. saya binggung mau lounge dimana??

dan pada akhirnya saya loungenya di forum post Gathering Days

padahal disitu membahas gathering kemarin..

kalau bisa saya tambah saran saya.. adalah dengan menghapus sarana chatbox,. lantaran lebih bagus buat lounge dari pada chatbox.
(Nb=chatbox:nggak nambah jumlah postingan.)

itu saja sedikit masukan dari saya.. kalau ada yg salah mohon dimaafkan

memang sangat disayangkan dulunya memang ada louge kok cuma setelah forum dirombak banyak yg dihapus, disini ada general talk untuk sementara mampir saja disitu...

saya sangat setuju atas usulnya kalau chatbox dihilangkan soalnya tidak berguna hanya seperti aksesoris....
Back to top Go down
Pascal Sturluson
Special Member
Special Member


Posts : 5
Join date : 2010-04-28
Age : 26
Location : Medan

PostSubject: Re: Suggestion   Sat May 01, 2010 10:17 pm

hendricusxtrace wrote:
saya setuju dengan adik saya si pascal..
lantaran pertama kali saya masuk disini.. saya binggung mau lounge dimana??

dan pada akhirnya saya loungenya di forum post Gathering Days

padahal disitu membahas gathering kemarin..

kalau bisa saya tambah saran saya.. adalah dengan menghapus sarana chatbox,. lantaran lebih bagus buat lounge dari pada chatbox.
(Nb=chatbox:nggak nambah jumlah postingan.)

itu saja sedikit masukan dari saya.. kalau ada yg salah mohon dimaafkan
adik? ente ngajak berantem ya? Angry

harry88 wrote:
hendricusxtrace wrote:
saya setuju dengan adik saya si pascal..
lantaran pertama kali saya masuk disini.. saya binggung mau lounge dimana??

dan pada akhirnya saya loungenya di forum post Gathering Days

padahal disitu membahas gathering kemarin..

kalau bisa saya tambah saran saya.. adalah dengan menghapus sarana chatbox,. lantaran lebih bagus buat lounge dari pada chatbox.
(Nb=chatbox:nggak nambah jumlah postingan.)

itu saja sedikit masukan dari saya.. kalau ada yg salah mohon dimaafkan

memang sangat disayangkan dulunya memang ada louge kok cuma setelah forum dirombak banyak yg dihapus, disini ada general talk untuk sementara mampir saja disitu...

saya sangat setuju atas usulnya kalau chatbox dihilangkan soalnya tidak berguna hanya seperti aksesoris....
chatbox itu berguna,tapi masalahnya membernya jarang kesana sih.. Buktinya,forum sebelah yang pake chatbox malah rame banget cbox-nya. cute
Back to top Go down
http://pascalsanimanga.wordpress.com
Administrator
trash
trash


Posts : 714
Join date : 2009-06-20
Age : 24
Location : Medan

PostSubject: Re: Suggestion   Mon May 03, 2010 11:12 am


Trima kasi banyak atas saran2 dari anda2 sekalian.
mmang mohon maaf atas segala yg masih berkekurangan.
Maklum lah, saya masih pemula...
shy

yang pertama BERANTAKAN ....
Mmg aga berantakan.
Rencananya liburan ini saya bermaksud beres2.
Berhubung juga rada sibuk,
Mungkin aga lama baru bisa di selesaikan
Maap...

Yang kedua adalah penggunaan bahasa.
Hmm... Kalo soal penggunaan Bahasa...
memang banyak yg campur.
Alasannya karena ada juga consideration bwd org2 luar negeri yang ingin nge join forum.
(mmang ud ad beberapa, cuma kurang aktif di forum)

Yang ketiga adalah tata letak forum.
Err... bisa di kasi contoh???

Keempat,yaitu promosi.
Saat ini kita telah mengusahain promosi ke member2 baru.
Member lama sepertinya jg suda mulai kurang aktif.
Tapi Masih diusahakan bwd join kok.

Kelima,kurangnya inovasi dari para staff forum.
Hmm... Memang begitu karena kmarin sempat terjadi sesuatu yg kurang mengenakkan kondisi forum hingga banyak member yg sudah libur selama 1-2 bulan.
Kami, para admin n momod juga hanya bisa OL sesaat mengecek apakah ada member yang memberikan postingan atau tidak.

Keenam, chatbox...
Mungkin agak ditunda dulu penghapusannya berhubung karena saya belum berhasil menemukan cara menghapusnya...
sori

Demikian yang bisa saya simpulkan...
kalo ada kritik dan saran lagi, serta segala sesuatu yang membantu saya,
silahkan di post di sini.
saia merasa sangat terbantu dan berterimakasih atas bantuannya
keren

____________________________________________________________________
Announcement
Hope you can keep the Forum clean from a REALLY Out of Topic.
Arigatou
thanx


P.S: I'm adding an untemporarily banner
Back to top Go down
http://anime-community.forumotion.net
hagikun
Jalan Kaki


Posts : 8
Join date : 2010-04-26
Age : 24

PostSubject: Re: Suggestion   Mon May 03, 2010 2:59 pm

apa ene Angry
Back to top Go down
hendricusxtrace
Jalan Kaki


Posts : 19
Join date : 2010-04-25
Location : nadeM

PostSubject: Re: Suggestion   Mon May 03, 2010 7:15 pm

hmm.... baguslah kalau begitu...semoga berhasil... itu aja salam dari saya i\'m cool

@ pascal : i\'m cool dasar,,adik gw nih emang rada menyusahkan maapinya.. pascal..dicubit...hurt
Back to top Go down
harry88
† Momod Anime †
† Momod Anime †


Posts : 340
Join date : 2009-09-02
Age : 27
Location : Medan

PostSubject: Re: Suggestion   Tue May 04, 2010 1:51 am

Quote :
Kelima,kurangnya inovasi dari para staff forum.
Hmm... Memang begitu karena kmarin sempat terjadi sesuatu yg kurang mengenakkan kondisi forum hingga banyak member yg sudah libur selama 1-2 bulan.
Kami, para admin n momod juga hanya bisa OL sesaat mengecek apakah ada member yang memberikan postingan atau tidak.

@ Administrator

...begini...ehmm...kalo boleh kasih satu saran misalnya ada masalah dan hal2 yg berkaitan dengan forum sebaiknya dibicarakan bersama2 dengan kesepakatan bersama juga supaya tidak terulang hal2 yg kurang mengenakkan yg terjadi di forum seperti waktu lalu, sehingga hal tersebut merebak dan menyebabkan suatu isu yg tidak baik hal seperti inilah yg banyak membuat member2 lain malas ol dan orang2 lain untuk bergabung, akibatnya sudah pasti fatal bagi forum ini.....ok sampai disini aja karena sampai sekarang saya msh tetap mengecek forum ini setiap ol dan ingin forum ini bertambah baik dan maju...cia you
maaf kalo ada yang salah...sori
Back to top Go down
phoenixi0n
Noble Flamme


Posts : 301
Join date : 2009-06-21
Age : 26
Location : Sydney, Australia

PostSubject: Re: Suggestion   Tue May 04, 2010 9:25 am

I've been worrying about the language we used in this forum for over 3 months. We'd agreed before that we only used Indonesian in the Indo Section that we'd provided before, yet, no one really post anything Indonesian there, and instead posted something INDONESIAN on other threads outside that section. Furthermore, no more than a quarter of them used a proper English. For god's sake, if you want to keep this forum to have 2 languages, please, use a proper one. We've got error checking in this forum, so you can change it if you see any errors.

Last time, I've worked on how the things in this forum might be placed, moving threads that wasn't really in the proper section. I also actually provided such a detailed section. If you would like any other section, just post it here.

For forum promotion, I recall we have a group in Facebook, isn't it? Why don't you promote it in Facebook and link the group to here anyway?

Admins and Mods will be active, if you members are active. Yet, you wanted us to be active, where nothing needs to be replied. We'd tried to open up few sections and threads before, but it seems like no one is interested and left it like that, and thus, I locked the thread instead. If you want us to be active, contribute something useful and discussable, in other words, hot topic, whether it's regarding animations or not.

For chatbox, I'll do something about that. If you want a lounge section, keep it in General Talk section. No more than "5" threads per week. For off topic threads, I made one already before, so use it instead.

Also, I'd love to if someone wanted to be Admin or Mods.

Regarding the font colors, I've chosen the most suitable color for like an hour before, and yet some of them still seemed "Invisible". If you would, just tell me the color that works for it.

Thank you for your considerations. We, Administrators and Moderators are very happy to receive such valuable advices. Please continue to support us!

____________________________________________________________________

____________________
Currently watching:
Gundam Unicorn
One Piece
Kaichou wa Maid-sama
Seitokai Yakuindomo!
Amagami SS
Asobi ni Ikuyo!
Densetsu no Yuusha no Densetsu
High School of the Dead
Kuroshitsuji II
Nurarihyon no Mago
Ookamisan to Shichinin no Nakamatachi
Sekirei ~ Pure Engagement!
Sengoku Basara Ni
Shiawase Sou no Okojo-san
Shiki
Shukufuku no Campanella
Back to top Go down
Pascal Sturluson
Special Member
Special Member


Posts : 5
Join date : 2010-04-28
Age : 26
Location : Medan

PostSubject: Re: Suggestion   Tue May 04, 2010 10:10 pm

Administrator wrote:

Trima kasi banyak atas saran2 dari anda2 sekalian.
mmang mohon maaf atas segala yg masih berkekurangan.
Maklum lah, saya masih pemula...
shy

yang pertama BERANTAKAN ....
Mmg aga berantakan.
Rencananya liburan ini saya bermaksud beres2.
Berhubung juga rada sibuk,
Mungkin aga lama baru bisa di selesaikan
Maap...

Yang kedua adalah penggunaan bahasa.
Hmm... Kalo soal penggunaan Bahasa...
memang banyak yg campur.
Alasannya karena ada juga consideration bwd org2 luar negeri yang ingin nge join forum.
(mmang ud ad beberapa, cuma kurang aktif di forum)

Yang ketiga adalah tata letak forum.
Err... bisa di kasi contoh???

Keempat,yaitu promosi.
Saat ini kita telah mengusahain promosi ke member2 baru.
Member lama sepertinya jg suda mulai kurang aktif.
Tapi Masih diusahakan bwd join kok.

Kelima,kurangnya inovasi dari para staff forum.
Hmm... Memang begitu karena kmarin sempat terjadi sesuatu yg kurang mengenakkan kondisi forum hingga banyak member yg sudah libur selama 1-2 bulan.
Kami, para admin n momod juga hanya bisa OL sesaat mengecek apakah ada member yang memberikan postingan atau tidak.

Keenam, chatbox...
Mungkin agak ditunda dulu penghapusannya berhubung karena saya belum berhasil menemukan cara menghapusnya...
sori

Demikian yang bisa saya simpulkan...
kalo ada kritik dan saran lagi, serta segala sesuatu yang membantu saya,
silahkan di post di sini.
saia merasa sangat terbantu dan berterimakasih atas bantuannya
keren

Bisa saya jawab dulu ya..
Kalo tanggapannya begitu,ada kemungkinan kalo staf disini gak ada yang namanya mau kerjasama. Sangat disayangkan sih,padahal harusnya yang aktif itu stafnya dulu,baru membernya .Kalo ngandelin member ya susah dong.

Soal tata letak forum,itu kayak bagian latest topic,trus c-box,dll. Rasanya ada yang mengganjal tiap saya membuka forum ini..
harry88 wrote:
Quote :
Kelima,kurangnya inovasi dari para staff forum.
Hmm... Memang begitu karena kmarin sempat terjadi sesuatu yg kurang mengenakkan kondisi forum hingga banyak member yg sudah libur selama 1-2 bulan.
Kami, para admin n momod juga hanya bisa OL sesaat mengecek apakah ada member yang memberikan postingan atau tidak.

@ Administrator

...begini...ehmm...kalo boleh kasih satu saran misalnya ada masalah dan hal2 yg berkaitan dengan forum sebaiknya dibicarakan bersama2 dengan kesepakatan bersama juga supaya tidak terulang hal2 yg kurang mengenakkan yg terjadi di forum seperti waktu lalu, sehingga hal tersebut merebak dan menyebabkan suatu isu yg tidak baik hal seperti inilah yg banyak membuat member2 lain malas ol dan orang2 lain untuk bergabung, akibatnya sudah pasti fatal bagi forum ini.....ok sampai disini aja karena sampai sekarang saya msh tetap mengecek forum ini setiap ol dan ingin forum ini bertambah baik dan maju...cia you
maaf kalo ada yang salah...sori

phoenixi0n wrote:
I've been worrying about the language we used in this forum for over 3 months. We'd agreed before that we only used Indonesian in the Indo Section that we'd provided before, yet, no one really post anything Indonesian there, and instead posted something INDONESIAN on other threads outside that section. Furthermore, no more than a quarter of them used a proper English. For god's sake, if you want to keep this forum to have 2 languages, please, use a proper one. We've got error checking in this forum, so you can change it if you see any errors.

Last time, I've worked on how the things in this forum might be placed, moving threads that wasn't really in the proper section. I also actually provided such a detailed section. If you would like any other section, just post it here.

For forum promotion, I recall we have a group in Facebook, isn't it? Why don't you promote it in Facebook and link the group to here anyway?

Admins and Mods will be active, if you members are active. Yet, you wanted us to be active, where nothing needs to be replied. We'd tried to open up few sections and threads before, but it seems like no one is interested and left it like that, and thus, I locked the thread instead. If you want us to be active, contribute something useful and discussable, in other words, hot topic, whether it's regarding animations or not.

For chatbox, I'll do something about that. If you want a lounge section, keep it in General Talk section. No more than "5" threads per week. For off topic threads, I made one already before, so use it instead.

Also, I'd love to if someone wanted to be Admin or Mods.

Regarding the font colors, I've chosen the most suitable color for like an hour before, and yet some of them still seemed "Invisible". If you would, just tell me the color that works for it.

Thank you for your considerations. We, Administrators and Moderators are very happy to receive such valuable advices. Please continue to support us!
it's not funny when you visit local forum,but it's using English.. lol
IMO you should start it with Indonesian,then slowly change it into English. Not all people likes to read whole forum in English,but the members are Indonesian..
Back to top Go down
http://pascalsanimanga.wordpress.com
phoenixi0n
Noble Flamme


Posts : 301
Join date : 2009-06-21
Age : 26
Location : Sydney, Australia

PostSubject: Re: Suggestion   Wed May 05, 2010 7:38 am

Pascal Sturluson wrote:

it's not funny when you visit local forum,but it's using English.. lol
IMO you should start it with Indonesian,then slowly change it into English. Not all people likes to read whole forum in English,but the members are Indonesian..

It's fine for us to slowly change it to English, but, for the old member, we've decided, from that time, we'd go and only use Indonesian in the Indo Section, didn't we? So, I prove my point in which they really shouldn't be using Indonesian in every other section. It's not like, us, the Admins, doesn't provide you the space to speak Indo? We "do" give you space, and yet some of the members are getting madder and post something Indonesian in an agreed statement.

And also, it seems like this section became a debate section. I'd love to have members to post out some other things that you saw from this forum, but well, it depends on you all. We'd only tried to make the forum better (based on previous agreement, statement, advices). That's our job

____________________________________________________________________

____________________
Currently watching:
Gundam Unicorn
One Piece
Kaichou wa Maid-sama
Seitokai Yakuindomo!
Amagami SS
Asobi ni Ikuyo!
Densetsu no Yuusha no Densetsu
High School of the Dead
Kuroshitsuji II
Nurarihyon no Mago
Ookamisan to Shichinin no Nakamatachi
Sekirei ~ Pure Engagement!
Sengoku Basara Ni
Shiawase Sou no Okojo-san
Shiki
Shukufuku no Campanella
Back to top Go down
hendricusxtrace
Jalan Kaki


Posts : 19
Join date : 2010-04-25
Location : nadeM

PostSubject: Re: Suggestion   Sat May 08, 2010 9:09 pm

:lola

gw dah nulis panjang-panjang dan ternyata ilang semua. jadi males gw commentnya :p
dasar loading lambat axis...

pokoknya intinya bisa dicoba dulu saran tentang subforum saat dibuka dengan kata indonesia.
setelah maju mungkin banyak yg nyangkut ntar. :swt:
Back to top Go down
Administrator
trash
trash


Posts : 714
Join date : 2009-06-20
Age : 24
Location : Medan

PostSubject: Re: Suggestion   Sun May 09, 2010 11:52 pm


@Pascal, Harry88, Leuloch-sama
Thanks for the sugesstion.
I will read n process it.
May be it will take a long time coz I still need to understanding it and still need to process it.
But for now,
I really can't do anyting coz I'm outside Medan and I'm rarely can open the forum coz I don't brought my Laptop by.

"it's not funny when you visit local forum,but it's using English.. lol
IMO you should start it with Indonesian,then slowly change it into English. Not all people likes to read whole forum in English,but the members are Indonesian.."

For now...
can we just used the old rule first?
I'll discuss it with Mr.admin, than ask the members.

"Kalo tanggapannya begitu,ada kemungkinan kalo staf disini gak ada yang namanya mau kerjasama. Sangat disayangkan sih,padahal harusnya yang aktif itu stafnya dulu,baru membernya .Kalo ngandelin member ya susah dong."
Hmm... about diz one...
actually we used to hav 3 admin.
But the other admin hav retire from diz position,
and sir Phoinexion are at Ausie now.
I'ts quite difficult for me to contact him directy.
If I only sent him message, it will be a long chained message and the problem will be solved quite slowly....

That's what I can add...
Really thanks for all your suggestion.
for now on, we will try to fix it out.

____________________________________________________________________
Announcement
Hope you can keep the Forum clean from a REALLY Out of Topic.
Arigatou
thanx


P.S: I'm adding an untemporarily banner
Back to top Go down
http://anime-community.forumotion.net
Sponsored content




PostSubject: Re: Suggestion   Today at 12:02 pm

Back to top Go down
 
Suggestion
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Super Secret MOVIE NIGHT SUGGESTION RFAD!!!!
» Cooking Breakfast
» 'Man Of Steel' Initial Picture Suggestions
» Suggestion: Avatart
» Building custom chassis help/advice/suggestion needed

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Medan Anime Community :: News :: Suggestion-
Jump to: